komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Грошi

У Знам’янській ТГ діти  різних категорій військових-учасників бойових дій харчуватимуться безкоштовно

20.03.2023

Виконавчим комітетом Знам’янської міської ради були внесені зміни до рішення виконавчого комітету №21 від 25 січня 2023 року «Про встановлення додаткових пільг під час організації харчування у закладах освіти Знам’янської міської територіальної громади», виклавши п.1 рішення в новій редакції.

А саме: звільнити від плати за харчування у закладах дошкільної, загальної середньої освіти Знам’янської міської територіальної громади дітей:

  • один з батьків безпосередньо брав участь в АТО, ООС;
  • бере участь у бойових діях, у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України, або є військовослужбовцем, який потрапив у полон чи отримав інвалідність під час участі в АТО, ООС, бойових діях у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України;
  • які належать до сім’ї осіб, які загинули (пропали безвісти), або померли внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, одержаних під час захисту Батьківщини а бо інших обов’язків військової служби (службових обов’язків), а також внаслідок захворювання, пов’язаного з перебуванням на фронті, або одержаного в період проходження військової служби (у тому числі на території інших держав) під час воєнних дій та конфліктів».

Джерело - https://znam.gov.ua/

 Також читайте: ОБКРАДАЛИ ПОМЕШКАННЯ ГРОМАДЯН У ТРЬОХ РЕГІОНАХ – СУДИТИМУТЬ ЧЛЕНІВ ЗЛОЧИННОЇ ГРУПИ

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges