komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Люди

Смачніше української кухні немає!

8.03.2018

Жінки за своєю природою завжди намагаються бути уважними господинями: смачна вечеря чи обід на столі  - символ затишку домівки. А є ті, які на все життя обирають професію кухаря і готують для всіх щодня. Серед таких і Валентина  Усачова, яка вже протягом 35 років працює кухарем в їдальні. 

  • Валентино Миколаївно, скільки років як Ви обрали професію кухаря?
  • У це важко повірити, але 50 років. Я вчилася у Одеському мориходному училищі, а потім тривалий час плавала за кордоном. Знаю кухні багатьох народів світу. Яка вишукана французька, італійська кухня. Також маю диплом Технікуму радянської торгівлі, але все моє життя – то практика, готування і готування щодня.
  • Скільки років працюєте у їдальні школи?
  • Вже 35 років готую для учнів ЗШ №6. У мене дуже багато учениць, я вже і імена всіх не згадаю. Найталановитіший учень зараз – мій онук Сергій Пожар. Він одинадцятикласник, колись він мріяв продовжити нашу династію кухарів, дуже любить готувати як і я, але ще вагається, бо престижність цієї професії останнім часом не дуже висока.
  • Що любите готувати Ви?
  • Я дуже люблю українську кухню: борщ, вареники, голубці. Маю дуже великий досвід готування різник страв і різних країн, але переконана, що на Україні готують найкраще і найсмачніше.

 

Оксана Войчишина

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges