komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Люди

Спортсмен-знам’янчанин представляв Україну на міжнародних навчально-тренувальних зборах в Італії

13.09.2018

Вихованець Кіровоградської обласної організації Асоціації джиу-джитсу України (президент Михайло Челпанов) Сергій Майданюк днями повернувся зі спортивного навчально-тренувального табору в Італії.

Спортивний табір з бразильського джиу-джитсу проходив у м. Чезенатико, Італія та приймав спортсменів з багатьох країн: Шотландії, Германії, Австрії, Сербії, Нідерландів, Португалії та Бразилії. Єдиним представником з України став наш знам’янський спортсмен.

Сьогодні Сергій Майданюк спеціально для нашого видання розповідає про своє перебування у Італії:

 

  • Чому Ви вирішили взяти участь у спортивно-тренувальному таборі?

 

    • Основною причиною участі для мене особисто стало набуття нового досвіду з боротьби. Першого жовтня цього року виповниться 20 років, як я займаюся у свого тренера Михайла Челпанова. Виступаючи на різноманітних змаганнях всеукраїнського рівня,  завжди розумієш, що треба розвиватися та черпати щось нове для себе. Саме тому я вирішив взяти участь у таборі та повчитися боротьбі з Бразильського джиу-джитсу, підтягнути спортивні навички.

 

  • Хто проводив тренування під час таборівки і чи набули Ви нового досвіду у спорті?

 

    • Всього до участі у навчально-тренувальному таборі  було відібрано 47 осіб з різних країн світу. Я єдиний представляв Україну. Я тренувався у відомих тренерів, які вже багато років розвивають саме направлення боротьби «у партері», тобто Бразильського джиу-джитсу. Серед них – Роберто Отала, трикратний чемпіон світу зі згаданого виду боротьби; Мішель Ван Райт – відомий тренер з Нідерландів та ін.. Саме цікаве те, що тренери були віком  вже майже за 60-то років, але для мене перейняти їх досвід – велике надбання.

 

  • Чи маєте Ви тепер знання, якими можете поділитися зі спортсменами зі Знам’янки?

 

  • Звичайно, що для себе за 6 днів табору я дізнався дуже багато нового: прийомів боротьби «у партері», цікавих зв’язок та підготовки до тренувань. Усе те, що я дізнався, ми будемо долучати до тренувального процесу і, звичайно, що такі знання допоможуть нам набути нових навичок. Оскільки  організація джиу-джитсу у нашому місті тільки розвиває направлення боротьби у бразильському стилі, то цікавинки, які я привіз з Італії, стануть у нагоді.

Спортивно-тренувальний табір тривав 6 днів і за його результатами Сергію Майданюку,  який вже є володарем Всеукраїнських нагород (1, 2 місця) та чорного пояса по Німецькій системі джиу-джитсу (1 дан), вручено синій пояс з бразильського джиу-джитсу.

Фото  Сергія Майданюка

Ольга Полякова

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges