komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Люди

Наталія Аркавенко: «Жоден букет я не віддам замовнику, доки він мені не сподобається»

21.12.2018

Робити подарунки власними руками – то давня традиція Наталії Аркавенко. Щоразу, поспішаючи на день народження до друзів, жіночка намагається дивувати. Вже майже рік вона захопилась хобі - власноруч формує букети, але не з живих квітів, а фруктові, м’ясні або з цукерок. 

  • Моя подружка надихнула мене показати свої незвичні букети у соціальних мережах, до того я це робила крадькома, тільки знайомим – відбувся приємний ефект, люди почали реагувати і робити замовлення.

  • Наталіє Михайлівно, Ви вчились таким вмінням чи маєте власний талант?
  • Я закінчила спеціальні он-лайн курси, де пояснювали як формувати такі подарунки. Я вмію робити букети з цукерок, з найрізноманітніших м’ясних продуктів, сирів чи фруктів. Кожну таку композицію я маю «побачити», тобто вислухати замовника і уявити, якою буде композиція,  без цього навіть не починаю. Чоловічі подарунки відрізняються тим, що там, як правило, додається часник і червоний перець, пляшки пива, риба, сири, жінкам – більш витончені композиції з цукерок з шампанським, вином чи шоколадом. Усі корзинки для  таких композицій я замовляю поштою із Західної України.

Усі м’ясні букети я формую з трьох годин ночі у переддень замовлення, бо все має бути свіже, зрізи на ковбасах теж. Іноді буває так, що я додаю до композиції все поступово, а як немає якогось компоненту, то поночі йду до магазину.

- Напередодні новорічних свят, напевно,  у Вас є нові ідеї?

- Дуже гарно виглядають новорічні букети: додаються гілочки ялинки, сушені лимони та апельсини, шишки. Якщо мені хоч чимось не подобається букет, я його не віддам замовнику, доки перероблю так, що все було до душі. Знаєте, навіть такі букети викликають у людей приємні спогади про аромати, адже все зібране до купи у корзинці чи букетику – приємно пахне, а ще і смачне.  Все більше знам’янчан розуміється на цінностях таких подарунків, адже за кілька днів живі квіти зав’януть, а такі композиції можуть стояти місяць.

 

Усі, кого зацікавила пропозиція  створення незвичних смачних букетів, звертайтеся із замовленнями до Наталії Михайлівни Аркавенко за телефоном – 050-66-26-961

 

Розмову вела Оксана Войчишина

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges