komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Новина дня

ОПОРА інформуватиме про перебіг дня голосування на місцевих виборах 25 жовтня он-лайн

23.10.2020

Як проходить голосування на місцевих виборах 25 жовтня та які порушення фіксують спостерігачі ОПОРИ по всій країні? Як працюють комісії, яка явка виборців та чи дотримуються рекомендації щодо протиепідемічних заходів? Громадянська мережа ОПОРА інформуватиме про перебіг дня голосування під час прямих включень, які транслюватимуться на Facebook-сторінці на Youtube-каналі організації. 

У неділю, 25 жовтня, включення заплановані  на 11:00, 14:00, 18:00 та 21:00. 

Передбачені включення з аналітиками Центрального офісу, командою колцентру та кооординаторами  спостереження Громадянської мережі ОПОРА за виборами у всіх областях. 

До спостереження ОПОРИ залучені 188 довготермінових спостерігачів, у день голосування до них приєднаються близько 1500 короткотермінових спостерігачів, які інформуватимуть про ситуацію на дільницях та територіальних виборчих комісіях, попереджуватимуть порушення та зловживання під час підрахунку голосів. 

Facebook-сторінка ОПОРИ: www.facebook.com/cn.opora/

Youtube канал ОПОРИ: www.youtube.com/user/oporavideo

Нагадаємо, що ОПОРА розробила зручний мобільний додаток для Android «Вибори 2020». Достатньо один раз завантажити додаток і в своєму смартфоні кожен матиме актуальну версію Виборчого кодексу, де працює "розумний пошук", є можливість обирати та додавати статті, які найчастіше використовуються, до переліку обраних.  Окрім того, додаток пропонує верифікатор протоколу  дільничних виборчих комісій про підрахунок голосів виборців.

Також можете переглянути  інтерактивну мапу України, де відображаються межі нових районів та громад, та доступна інформація про кандидатів, кількість виборців і типи виборчих систем, які діють на цих виборах.

 

За коментарями звертайтеся:

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. 

044 591 44 44

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges