komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Профорієнтаційне літо

21.06.2017

Протягом червня місяця у рамках акції «Профорієнтаційне літо» фахівці Знам’янського міськрайонного центру зайнятості спільно із районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді нещодавно провели низку виїзних акцій для учнівської молоді пришкільних таборів. Профорієнтаційними заходами охоплені школярі Знам’янських міських та сільських загальноосвітніх шкіл. 

Основна мета профорієнтаційної роботи в школах, в тому числі пришкільних таборах, – сприяння професійному самовизначенню старшокласників та учнів початкової і середньої школи, формування позитивного ставлення до професій, які користуються попитом на ринку праці.

Упродовж профорієнтаційних акцій діти активно грали в профорієнтаційні ігри, розгадували ребуси та загадки про різноманітні професії, розповідали, хто ким хоче стати в майбутньому, довірливо прислухались до порад фахівців, які, у свою чергу, акцентували увагу присутніх на актуальних професіях сучасного ринку праці, на навчальних закладах, що здійснюють професійну підготовку саме за тими професіями, на які дана категорія громадян може претендувати. Було приємно спостерігати за учнями, які з великою цікавістю дізнавалися про професії, які користуються попитом на ринку праці.

У свою чергу, фахівці районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводили профілактичні бесіди щодо здорового способу життя та викорінення шкідливих звичок серед шкільної молоді, надавалась інформація з питань захисту прав дитини та ін.

Також в рамках профорієнтаційних акцій організовано профдіагностичне тестування з метою виявлення у школярів професійних інтересів тощо. А ті, хто не визначився з вибором майбутньої професії, отримали індивідуальні консультації щодо професійного самовизначення та розвитку здібностей та навичок, які необхідні для отримання тієї чи іншої професії.

 

 

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges