komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

ЗАВАЖАЮТЬ ДЕРЕВА? СПИЛЯЄМО!

14.08.2017

Нещодавно до нашого видання звернулася мешканка  району водолікарні з проблемою: над зонами, де рухаються пішоходи у парку Шевченка та біля тротуарів стоять сухі дерева, які кожної хвилини можуть стати загрозою життю людей.

Говорить Оксана:


«Я зі своїми дітьми часто прямую алейкою біля парку Шевченка та стежками через нього. Коли дме вітер -  йти страшно, бо дуже багато сухих дерев, які знаходяться прямо над головами людей. Хто за цим має слідкувати? Адже це частина міста!»


До уваги  читачів фото:

Доки готувався до виходу фотофакт зі згаданою проблемою. Влада вирішила ліквідувати проблему. Але як?

Говорить депутат Знам’янської міської ради Роман Кондретьєв:


«Я випадково опинився у  парку Шевченка, коли проходило вирубування сухих дерев. Звісно, як у депутата, який відстоює інтереси громади,  в мене виникли запитання: хто зрубує деревину? Куди вона потім направиться і чи сплатять за неї кошти? Чому такі дії забезпечує «стороннє» підприємство, а не  фахове чи наш комунальний заклад? Чому деревину не віддають у садочок чи школу поряд?  На мої запитання мені показали ордер, який дає дозвіл на такі дії. Але й тут знову запитання: як міська влада видала ордер простому громадянину, а не фаховому підприємству за підписом начальника управління?»


 

Ситуація  сумнівна і вже тривають обговорення серед депутатського корпусу та з'ясування причин  вирубки дерев.  За розвитком ситуації слідкуйте на сторінках нашого сайту.

Далі буде..

Ольга Полякова

Фото Ольга Полякова, Роман Кондратьєв

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges