komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

У Знам’янці відправлено у перший рейс електровоз імені Дмитра Кісліченка(+фото)

2.11.2017

Сьогодні на залізничному вокзалі ст. Знам’янка відбувся мітинг пам’яті   за загиблим учасником АТО, знам’янчанином Дмитром Кісліченком. 

Колишній помічник машиніста електровоза Дмитро Кісліченко назавжди залишиться в пам’яті сотень знам’янчан. Його посмішка і його слово житимуть вічно з друзями і рідними. Не менш важливо, що від 2 листопада у свій перший рейс відправили електровоз  ВЛ80т № 1852 приписки локомотивного депо Знам’янка, названий ім’ям героя України, загиблого в зоні АТО при виконанні бойового завдання Дмитра Кісліченка.

Про безсмертний подвиг Дмитра Валерійовича сьогодні говорили його рідні і колеги. Серед них до слова запросили начальника виробничого підрозділу  «Знам’янська дирекція залізничних перевезень» Володимира Матвієнка, начальника виробничого підрозділу «Локомотивне депо Знам’янка» Олександра Брикова, голову ТЕРКОМУ Людмилу Семиніну та міського голову Сергія Філіпенка.

 Матір загиблого Дмитра Кісліченка Світлана Петрівна відгукнулась так: «Мій син тепер лишиться  не тільки в моєму серці, а й у постійному нагадуванні колегам Діми та й просто землякам.  У нього було дуже багато друзів, я навіть не знала, що на скільки багато, як потім вже дізналася, як його не стало в живих. Вся Україна тепер буде про нього пам’ятати, дякую за це всім.»

Оксана Войчишина

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges