komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

У ЗНАМ’ЯНЦІ ВІДБУВСЯ СЕМІНАР «ПСИХОЛОГІЯ НАДМІРНОЇ ВАГИ»

12.03.2018

Цими вихідними у нашому місті відбувся семінар для тих, хто хоче побороти надмірну вагу. Захід організувала та провела психологиня Ольга Жирьонкіна.

Детальніше про захід говорить його ініціаторка:


«Більш ніж 1,5 мільярда людей у світі страждають від надмірної ваги. Дуже часто зайві кілограми з’являються у результаті певних психологічних проблем.  Тому ця тема – актуальна для багатьох.  Семінар дав можливість  дізнатися про причини надмірної ваги та  те, як подолати проблему».


Тіло і душа людини – дві частини одного цілого. Тому проблема надмірної вари напряму пов’язана з психологічними процесами. Під час семінару усі ті, хто до нього долучився, дізналися про індивідуальні причини  споживання надмірної кількості їжі.  Окрім того, пройшли  ряд психологічних вправ для того, щоб розпочати процес схуднення і основне - дійти до поставленої цілі. Учасниці  семінару змоделювали свої власні цілі до ідеальної фігури.

Одна з тих, хто сьогодні долучився до семінару, поділилася з нами своїми враженнями:


«Для мене цей захід став дуже корисним. Продовж декількох років я намагаюся схуднути, але результати не дуже мене тішать. Тому я вирішила відвідати семінар від психологині. Як результат, я маю чітку схему боротьби з надмірною вагою і що найголовніше: зрозуміла причини «заїдання» своїх проблем. Яким буде процес боротьби з моїми кілограмами,  я дізнаюсь згодом».


Ольга Полякова

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges