komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

У ДЕНЬ СМІХУ У ЗНАМ’ЯНЦІ ВІДБУВСЯ ФЕСТИВАЛЬ ГУМОРУ

02.04.2018

Вчора у нашому місті відбувся фестиваль гумору «Smile». До участі у заході зареєструвалися дві команди: «Мамині діти» (капітан Анастасія Домбровська) та «Вискочки» (капітан Дмитро Буглак).

Команди змагалися за особливий приз фестивалю: дерев’яний смайл, виготовлений майстрами-знам’янчанами, у чотирьох конкурсах (презентація, стендап, кавер-версія та домашнє завдання). Кожен конкурс оцінювався членами журі за десятибальною системою. Членами суддівської комісії були як знам’янчани, так і гості з іншого міста: Валентина Загородня – перший заступник міського голови, Кристина Трифонова  - головний спеціаліст відділу культури та туризму Знам’янського міськвиконкому,  Владислав Гаркавий – лікар-хірург, тренер команди «Без назви» м. Золотоноша, Світлана Бойко – художній керівник МПК, Світлана Суддя – заступник міського голови м. Золотоноша, голова журі.  Чому саме гості із Золотоноші? У згаданому місті вже декілька років поспіль під егідою міського голови проводиться схожий фестиваль гумору, досвід проведення якого, власне, і вивчали організатори зі  Знам’янки.

Кожна з команд нашого міста проявила неабияку креативність у жартах та у саркастичній манері висвітлювала «гострі» теми для мешканців міста та району: проблема міських перевезень, пізнього приходу весни, медичної реформи та ін. Відкривали фестиваль особливі гості  - команда із м. Золотоноша «Кавомани» із жартівливою сценкою про вибір нареченого для дівчини з двохмільйонним приданим.  Впродовж декількох годин зал «вибухав» сміхом від жартів, а журі присуджувало бали за проведену командами роботу.

Своїми враженнями від заходу ділиться з нашим виданням знам’янчанка Іванна Риженко:


«Мені дуже сподобався фестиваль – насміялася від душі. Зовсім не очікувала, що команди будуть такими чисельними та  молодими. Звичайно, я мала свою команду-фаворитку і дуже рада, що вона здобула перемогу.»


Тож, з рахунком 177:180 перемогла  команда «Мамині діти», яка складалася з членів  міського осередку  ВМГО «ФРІ» (голова Кристина Зайченко). Що допомогло здобути перемогу нашим гумористам? Говорить капітан команди Анастасія Домбровська:


«Здобути перемогу нам допомогла згуртованість та командна робота. Ми почали готуватися до фестивалю у лютому місяці: спочатку вигадували жарти, а потім втілювали їх у життя. З реалізацією успішного виступу нам допомогла Кристина Леонідівна та її театральний ляльковий гурток.»


Тож, команда – переможниця отримала головний приз фестивалю – дерев’яний символ-смайл. «Вискочки» були нагороджені особливим солодким призом – пряником у вигляді смайлу від відділу культури та туризму. Усі учасники отримали жовті фартухи з символом фестивалю. Окрім того, Людмила Зосімова вручила кожному (учасникам та організаторам) косметичні набори, а члени  міського осередку  ВМГО «ФРІ» подарували команді суперників принтер.

Організатори заходу: відділ культури та туризму Знам’янської міської ради та  міський  Палац культури. Окрема подяка від організаторів заходу Центру рукоділля «Модистка» (кер. Наталія Леонова)  за  виготовлення фартухів за смайлами.

Ольга Полякова

 

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges