komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Справу організатора грального бізнесу направлено на розгляд суду

12.08.2018

За процесуального керівництва прокуратури Кіровоградської області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо організатора злочинної групи, що здійснювала незаконну організацію азартних ігор на території Кіровоградщини(ч.1 ст.203-2 КК України). 

У ході досудового розслідування встановлено, що організовану злочинну групу у сфері грального бізнесу на початку лютого 2017 року утворив та очолив громадянин Російської Федерації. До ОЗГ окрім нього увійшло ще чотири особи, які протягом восьми місяців всупереч законодавству з метою отримання прибутку здійснювали організацію грального  бізнесу на території міст Знам”янка, Світловодськ, Олександрія (Кіровоградської області) та м. Кременчук (Полтавської області). Приміщення функціонували як Інтернет-клуби та місця розповсюдження державних лотерей, насправді ж там незаконно надавались послуги у сфері грального бізнесу. 
У жовтня 2017 року правоохоронні органи викрили незаконну діяльність групи. У ході проведення санкціонованих обшуків вилучено 49 системних блоків, 48 моніторів, 3 ноутбуки, гральні автомати, ключі до них, купюроприймачі, монетоприймачі, чековий термінал, покерний стіл, а також грошові кошти та документацію. 
Наразі обвинувальний акт щодо організатора цього грального бізнесу направлено до суду для розгляду по суті. Ще раніше завершено досудове розслідування щодо інших чотирьох учасників групи. 
На майно обвинувачених накладено арешт. 
Остаточну оцінку діям усіх членів вказаного злочинного угрупування надасть суд. 

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges