komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Родини Знам’янки Другої запрошують до участі в конкурсах до Дня селища

14.08.208

Ви мешкаєте в селищі Знам’янка? Ваша родина має талант або ви володієте унікальними рецептами, що передаються з покоління в покоління? Чи у вас просто креативна сім’я? Тоді подавайтеся до участі в конкурсах, що проводяться до Дня селища. 

Як розповіла Komora.info директор Будинку культури смт. Знам’янка Друга Ірина Коломійченко, з 13 по 27 серпня у їхньому закладі триватиме прийом заявок від охочих взяти участь у таких конкурсах, фінал яких відбудеться 9 вересня під час святкування Дня селища.

«Мама і донька»

До конкурсу запрошуються мами з донечками, котрі навчаються у 4-5 класах. На учасниць чекають кілька виходів випробувань: дефіле в одязі casual з креативним представленням сім’ї; представлення традиційної родинної страви (причому це має зробити дитина); показ талантів або вікторина «Як добре ти знаєш свою маму?»; демонстрація святкової зачіски (причому її треба встигнути зробити за проміжок між турами конкурсу) і нарешті заключне дефіле у вечірніх сукнях.

«Кулінарна майстерня»

Учасниками цього конкурсу можуть стати ті, у чиїх родинах є оригінальні рецепти страв, можливо, випічки. Подати заявку можна вже зараз, а сам кулінарний шедевр слід буде принести власне на святкування, а журі оцінить їх і за смакові якості, і за оформлення, і, можливо, навіть за назву.

«Family Look»

Ще один конкурс, подати заявку на який варто найближчим часом, а визначення кращого відбудеться вже 9 вересня. Саме тоді на головній сцені свята треба буде представити образ сім’ї: вбратися в одяг одного фасону, кольору, стилю чи якимось іншим креативним способом продемонструвати спільний родинний look.

Як запевняють організатори, подарунки та пам’ятні спогади усім учасникам гарантовані!

Дмитро Шульга

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges