komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

ЗНАМ’ЯНЧАНИ  ОТРИМАЛИ ГРАНТ  НА ПІДТРИМКУ КРАЄЗНАВЧОЇ РОБОТИ МІСТА

6.09.2018

Працівники відділу культури та туризму на чолі зі Світланою Бабаєвою та Вікторією Волкодав за участі активістів міста  отримати грантові кошти у сумі 12 тисяч гривень на підтримку краєзнавчої роботи у місті. Грант наданий в рамках проекту Громадської організації «Інформаційно-дослідний центр «Інтеграція та розвиток» «Формуючи локальну культуру пам’яті» за підтримки DVV International в Україні та сприяння Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини. Активісти розробили проектну заявку на тему «Історія моєї громади»

Довідково: Інформаційно-дослідний центр «Інтеграція та розвиток» – це громадська організація, яка проводить незалежні дослідження, експертизу, розроблення, впровадження освітніх та культурних проектів і програм; залучає активних громадян до діалогу й довіри, сприяючи згуртованості суспільства, поширенню ідей, які підтримують цінності культурної різноманітності, допомагає в реалізації локальних стратегій сталого розвитку громад.

Детальніше про роботу в рамках реалізації проекту розповідає Світалана Бабаєва:


«Наш проект називається «Історія моєї громади» і буде реалізований до кінця  вересня. У рамках ініціативи планується розробити та створити настільну гру на тему історичної спадщини Знам’янщини, граючи в яку,  можна вивчати нюанси історії міста. Гра – пізнавальна та навчальна і у інтерактивній формі допомагатиме засвоювати інформацію. Ще на мешканців міста чекає інновація на декількох історичних будівлях: QR-коди, за допомогою яких, скориставшись смартфоном, можна буде прочитати інформацію про місце.  Окрім того, ми плануємо розробити та надрукувати розмальовку для дітей молодшого та середнього шкільного віку, на сторінках якої будуть місця нашого міста. Розмальовка зроблена у вигляді книги-подорожі Знам’янкою і усім охочим пропонується розмалювати рідне місто та поринути у подорож разом з головним героєм та познайомитись з історично-культурною спадщиною.»


Зараз над реалізацією проекту працює багато активістів та працівників згаданого відділу, які згодилися допомогти за власним бажанням. Детальніше про результати читайте у наступних матеріалах нашого видання.

Ольга Полякова

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges