komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Сьогодні військові 3-го полку спецпризначення відвідали м. Знам’янка(+фото)

20.03.2019

За ініціативи директора міського краєзнавчого музею Петра Швайки вперше до Знам’янки з нагоди Дня українського добровольця зі зброєю для виставки приїхали військові 3-го окремого  полку спеціального призначення ім. Святослава Хороброго. 

 

  • На даній виставці ми представили техніку, яку використовуємо в зоні АТО (ООС) у складі розвід підрозділів, які працюють в сірій зоні: снайперські гвинтівки, комплекси, безпілотні літальні апарати, кулемети, прибори нічого спостереження, навігаційні пристрої, - пояснив один з військових-гостей Олег,- також ми показали екіпіровку бійців у спецопераціях. У Кропивницькому діє музей нашого полку, там як експонати можна побачити екземпляри російського озброєння, екіпірування, які було відібрано під час військових подій.

 

 

У залі міського Палацу культури було людно, глядачі-молодь шкільного віку. Всі у тиші переглядали кадри, де під відомі пісні у хроніці військові третього полку під час визвольних операцій на сході України. Майже за п’ять років війни 44 бійця третього полку загинуло, 30 чоловік перебували у полоні, нині ще 2 не звільнено з того ж полону.

Організатор заходу - відділ культури і туризму (начальник Бабаєва Світлана ),   допомагали  у проведенні всі працівники міського Палацу культури (директор Альошина Наталія).

 Підготувала Оксана Войчишина

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges