komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

У 2019 році на ремонт та будівництво доріг Кіровоградщини передбачили 470 мільйонів гривень

16.04.2019

 Комітет з питань бюджету Верховної Ради України прийняв рішення щодо спрямування на ремонт та будівництво місцевих доріг Кіровоградщини 470 мільйонів гривень. 

Про це повідомив голова ОДА Сергій Кузьменко. Наразі вже затвердили перелік доріг, де проводитимуть роботи, він включає 75 об’єктів.

Проект фінансування попередньо затвердили облдержадмініcтрація і Укравтодор.

«Мені приємно, що ми бачимо на Кіровоградщині позитивні зміни. Вже у 2019 році в області активно йдуть будівельні й ремонтні роботи. Це стосується як державних, так і комунальних доріг. У містах також розпочали будівельні роботи. Це не може не тішити наших водіїв і жителів області», - сказав Сергій Кузьменко і додав, що в інтернет-просторі про дороги Кіровоградщини говорять як про «дороги, які кращі, ніж у наших сусідів».

 Зы слів голови ОДА, немає жодних перешкод для того, щоб уже зараз разом із підрядниками та фахівцями Служби автомобільних доріг організувати роботи на місцевих дорогах. На дорогах державного значення роботи вже активно ведуться.

 «Я хотів би бачити гарні дороги на території всієї України. Переконаний, що згодом так і буде. Відповідно до стратегії Уряду України, до 2022 року всі дороги міжнародного та державного значення мають відповідати європейському рівню», - зауважив очільник області.

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges