komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Культуру та життя нашого міста досліджувала кандидатка наук з Канади

12.11.2019

Вчора у нашому місці відбулося зібрання фокус-групи для проведення дослідження у сфері національної ідентичності кандидаткою наук в області міжнародних відносин при Лондонському університеті економіки та політології Марні Хаулет. Для учасників фокус-групи було запропоновано відповісти на питання  чому люди люблять своє місто, чим його мешканці відрізняються від жителів інших областей, як розвинена політика та мова?

Детальніше розповідає Марві Хаулет:

«Я студентка Лондонського університету економіки і  політології навчаюсь зараз для отримання наукового ступеню кандидата наук на факультеті міжнародних відносин. Мені дуже подобається Україна, її культура, побут.  Мені дуже цікаво вивчити влив наближеності чи віддаленості до кордонів на різні області України. Тому я проводжу своє дослідження у різних областях: Закарпатській, Чернігівській, Кіровоградській.  Робота у фокус-групах допоможе зрозуміти національну ідентичність та дасть уявлення про неї у моєму дослідженні на міжнародному рівні».

 У фокус-групі взяли участь особи різного віку та статі. Мовою зустрічі була англійська.

Детальніше розповідає один з учасників Єгор Кісс:

«Мені дуже сподобалася участь у такому заході  тому, що завжди цікаво дізнатися думку людини з іншої країни про нашу культуру. Запитання були цікавими і я залюбки розповів про своє місто. Складно було говорити про політику та релігію, оскільки такі теми – для більш досвідчених людей або дорослих. Такі зустрічі дають новий досвід, знання та можливість поспілкуватися з іноземцями, потренувати мову».

 До нашого міста Марві побувала у Новоукраїнці, Кропивницькому і різних селах району. 

Ольга Полякова 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges