komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Розпочато прийом документів на районну Дошку Пошани «Трудова слава Знам’янського району»

19.07.2019

Знам’янська районна рада розпочала  прийом документів для відзначення трудових колективів та окремих працівників Знам’янського району із занесенням на районну Дошку Пошани «Трудова слава Знам’янського району». 

Відповідно до рішення районної ради від 12 жовтня 2012 року № 268 «Про затвердження Положення про районну Дошку Пошани «Трудова слава  Знам’янського району» (із змінами, внесеними рішеннями районної ради від 20 травня 2014 року № 570 та від 04 серпня 2017 року № 287) подання про відзначення із занесенням на районну Дошку Пошани вноситься до районної ради керівниками трудових колективів підприємств, установ, організацій, незалежно від форм власності і підпорядкування, сільськими головами, головами постійних комісій районної ради, керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних підрозділів міністерств і відомств України в районі, громадських організацій.

До подання на особу, яка представляється до відзначення із занесенням на районну Дошку Пошани, додаються оформлені в установленому порядку:

протокол зборів про висунення кандидатури;

відомості про трудові досягнення;

біографічна довідка;

копія паспорта (стор.1, 2);

згода на збір та обробку персональних даних.

До подання на трудовий колектив, який представляється до відзначення із занесенням на районну Дошку Пошани, додаються у встановленому  порядку відомості про трудові досягнення за останні 2 календарних роки, ксерокопія паспорта його керівника та згода на збір та обробку персональних даних.

Положення про районну Дошку Пошани «Трудова слава Знам’янського району» та зразки необхідних для подання документів додаються.

За довідками звертатися за телефоном 2-18-16, організаційний відділ виконавчого апарату районної ради.

http://znrada.gov.ua

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges