komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

У День Незалежності та святкові дні СБУ закликає громадян бути пильними

21.08.2019

Напередодні святкування Дня Державного Прапора та Незалежності України Управління Служби безпеки України в Кіровоградській області у взаємодії з іншими правоохоронними органами проводить активні заходи щодо недопущення дестабілізації ситуації в регіоні. 

Правоохоронні органи області працюють у тісному контакті між собою, спираючись на підтримку і розуміння мешканців Кіровоградщини.

Служба безпеки України закликає мешканців області дотримуватися заходів безпеки під час перебування у публічних місцях у святкові та вихідні дні, бути пильними та інформувати правоохоронців про залишені без нагляду підозрілі предмети або транспортні засоби.

Особливу увагу слід звертати на тих осіб, поведінка яких викликає насторогу. Вони можуть проявляти підвищену зацікавленість до об'єктів транспортної інфраструктури, місць масового перебування людей, підприємств, військових об'єктів, будівель органів влади та управління.

У разі виявлення зброї чи вибухових пристроїв, наявності даних про факти прибуття та перебування в регіоні підозрілих осіб, а також фактів чи інформації про наміри здійснення сепаратистської та терористичної діяльності просимо повідомляти Управління СБУ в Кіровоградській області за номером цілодобової «гарячої лінії» (0522) 36-13-06 або на електронну поштову скриньку: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Інформація, що надійде до Служби безпеки України, буде ретельно перевірена. Конфіденційність гарантуємо.

 

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges