komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Знам’янський суд притягнув до адмінвідповідальності водія і позбавив права керувати всіма транспортними засобами на рік

11.09.2019

Про це йдеться в http://reyestr.court.gov.ua  від 9 вересня 2019-го року. 

2 липня о 23 годині у м. Знам’янка по вул. Героїв Чорнобиля водій у стані алкогольного сп’яніння керував авто MAZDA 626. Результат тесту склав 1,92 проміле алкоголю в крові. Сам водій  в судові засідання не з`являвся, про час та місце розгляду справи повідомлений належним чином, причини неявки невідомі.

Суд постановив визнати винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст.130 КУпАП і накласти стягнення у виді штрафу в розмірі 600 (шістсот) неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що дорівнює 10200 (десять тисяч двісті) грн., який підлягає стягненню в дохід держави, з позбавленням права керування всіма видами транспортних засобів на строк 1 (один) рік.

Постанова судді набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги. Постанова судді може бути оскаржена протягом десяти днів з дня винесення постанови через Знам`янський міськрайонний суд Кіровоградської області до Кропивницького апеляційного суду.

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges