komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Знову про перевезення у Знам’янці: тимчасові договори з перевізниками та оголошення нового конкурсу

2.01.2020

Сьогодні, 2 січня, у залі засідань відбулося позачергове засідання Знам’янського виконавчого комітету, де розглянули питання «Про  призначення  тимчасових  перевізників на  міських  автобусних  маршрутах  загального користування м. Знам’янка». 

 Як проінформувала начальник економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі Знам’янського виконкому Інна Кузіна: « З метою забезпечення з 1 січня 2020-го року населення міста Знам’янка та селище Знам’янка Друга пасажирськими перевезеннями, враховуючи згоду приватного підприємства «Орбіта» та ФОП Цигульського на здійснення тимчасових перевезень (до проведення нового конкурсу) на міських автобусних маршрутах загального користування… Пропонується проект рішення, де передбачено призначити з 1 січня 2020 року ПП «Орбіта» (директор Олександр Анкудінов) тимчасовим перевізником (до проведення нового конкурсу) на об’єкті конкурсу номер 1, маршрути №6А (Залізничний вокзал – смт. Знам’янка Друга – Комбікормовий завод), №6Б (Залізничний вокзал- смт. Знам’янка Друга – вул. Польова), №6В (смт. Знам’янка Друга – ЗШ№7), №9 (Готель- Геоїд) та затвердити тимчасовий договір від 28 грудня 2019 року. Друге, призначити з 1 січня 2020 року ФОП Цигульського тимчасовим перевізником до проведення нового конкурсу маршрути №2 (Готель- мікрорайон Південний), №5 (Готель – вул. Комарова), №3 (залізничний вокзал – вул. Урожайна) та затвердити тимчасовий договір від 28 грудня 2019 року.

Крім того, вкотре оголошено новий конкурс на перевезення на міських маршрутах загального користування Знам’янки -  №2, №3, №5, №6 а,б,в і №9.

 Під час голосування більшістю членів виконавчого комітету проект рішення підтримали.

Про встановлення нового тарифу на перевезення у 8 грн. під час розгляду питаня мова не йшла.

Перегляд відеотрансляції засідання тут- https://www.youtube.com/watch?v=bmF0R_6cjCE

Підписатись на новини KOMORA.INFO можна за посиланням - https://www.facebook.com/KOMORAINFO-1077050815695189/?eid=ARDRZSKZF9hIId4l6SpYkhnaBEjE01IpAQ89eFReU9itOG4ZeSOPFHJC6Sy4QR2C6U5aELT1Ah54x98B

За матеріалами засідання виконкому підготувала Оксана Войчишина

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges