komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Звітність за 2019 рік: про роботу  Знам’янського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

3.01.2019

Станом на 01.11.2019р.  загальна чисельність отримувачів послуг, щодо яких надійшли повідомлення, виявлених  спеціалістами центру або  які звернулися до центру особисто, склала 289 сімей, в яких виховується 507 дітей. Дані сім’ї охоплено соціальними послугами,  здійснено  оцінки потреб дітей та їх сімей. 

 На  облік поставлено 9 сімей, в яких виховується 16 дітей. Загалом, протягом звітного періоду на обліку перебувало 57 сімей,  що опинилися у складних життєвих обставинах, де виховується 122 дитини. Під час відвідування сімей з батьками проводяться бесіди про обов'язки  і відповідальність  батьків щодо забезпечення  належного догляду  та виховання дітей відповідно до чинного законодавства. Даним сім'ям надавалися послуги, спрямовані на вихід із складних життєвих обставин.  Соціальним супроводом було охоплено 12 сімей (218 дітей), які перебувають у складних життєвих обставинах, та 4 особи з числа дітей-сиріт. В результаті здійснення відповідної роботи, спрямованої на подолання життєвої кризи цих сімей та нормалізації життєдіяльності родин, 2 сім’ї було знято з соціального супроводу.

Взято участь у 15 засіданнях  комісії з питань захисту прав дітей.

В  Центрі на обліку перебуває 216 сімей учасників антитерористичної операції. Протягом звітного періоду 2019 року спеціалістами Центру були здійснені візити в 16  сімей учасників та  демобілізованих учасників АТО з метою проведення початкових оцінок потреб для  організації надання їм допомоги з урахуванням визначених потреб. Працівники Центру надають соціальну підтримку учасникам АТО, інформаційні та консультативні соціальні послуги, сприяють в отриманні психологічної та медичної допомоги шляхом переадресації до відповідних спеціалістів. На виконання розпорядження голови Кіровоградської обласної державної адміністрації від 26.03.2018 р. № 181-р «Про проведення в області соціальної акції «Пам’ятаємо. Підтримуємо. Допомагаємо.» спеціалістами центру здійснено вивчення потреб сімей загиблих учасників антитерористичної операції за місцем проживання.

У 39 сім’ях міста  проведені обстеження з метою перевірки  цільового використання державної допомоги при народженні дитини, фактів нецільового  використання коштів не виявлено.

Здійснено оцінку потреб сімей одиноких матерів та надано 82 відповідних висновки управлінню соціального захисту населення для призначення відповідної соціальної допомоги.

За матеріалами засідання  Знам’янскього виконавчого комітету

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges