komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

СБУ викрила багатомільйонні збитки, завдані державі під час будівництва автодоріг у Кривому Розі

20.02.2020

Служба безпеки України блокувала схему заволодіння державними коштами, виділеними на проведення ремонту автомобільних доріг на території Дніпропетровської області. 

За даними слідства, представники однієї з підрядних комерційних структур, які здійснювали капітальний ремонт автошляхів у Кривому Розі, налагодили механізм привласнення бюджетних грошей. Для реалізації протиправної схеми підрядники вносили до бухгалтерської і технічної документації неправдиві відомості щодо фактичного обсягу виконаних робіт і використаних матеріалів. За попередніми оцінками фахівців, оборудка завдала збитки державі на загальну суму майже 10 мільйонів гривень. Під час обшуків за місцями розташування виробничих потужностей та офісних приміщень фірми-підрядника правоохоронці виявили документальні матеріали та чорнову бухгалтерію, які підтверджують протиправну діяльність.

Наразі керівнику комерційної структури оголошено про підозру за ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії для притягнення до відповідальності інших осіб, можливо причетних до оборудки. Заходи з викриття незаконної діяльності проводились спільно з поліцією під процесуальним керівництвом Криворізької міської прокуратури № 3.

https://ssu.gov.ua/

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges