komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

У Знам’янці визначились із заходами щодо запобігання поширення COVID -19

17.03.2020

Відповідне розпорядження міського голови Сергія Філіпенка розміщено на сайті міської ради надвечір 17 березня 2020 року. 

У ньому йде мова про  такі основні напрямки проведення заходів:

  • з 17 березня 2020 року до закінчення карантину тимчасово зупиняється робота таких об’єктів загального користування незалежно від форми власності та підпорядкування, розташованих на території Знам’янської міської ради:
  • музеїв, бібліотек та інших культурних і розважальних закладів;
  • дитячих розважальних центрів та клубів, майданчиків, у тому числі спортивних;
  • фітнес-клубів, тренажерних залів, спортивних майданчиків та стадіонів;
  • усіх закладів торгівлі (крім роздрібної торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами зв’язку);
  • ринків, ярмарків та інших місць масової торгівлі;
  • ресторанів, закладів громадського харчування (крім роботи з доставки їжі), барів, клубів, кафе, дискотек, пабів в тому числі закладів харчування на автозаправних станціях;
  • закладів побутового обслуговування, а саме Знам’янського УЄГГ ВАТ «Кіровоградгаз», Знам’янського водопровідно-каналізаційного господарства ОКВП «Дніпро-Кіровоград», Знам’янського РЕМ ПАТ «Кіровоградобленерго», салонів краси, саун та лазень, косметологічних кабінетів, кабінетів масажів, перукарень, тату салонів та інше;
  • стоматологічних кабінетів усіх форм власності, за винятком КНП «Знам’янська міська лікарня ім..А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради.

  Забороняється:

- відвідування закладів освіти на території Знам’янської міської ради її здобувачами в період з 17 березня 2020 року по 3 квітня 2020 року,

  - проведення всіх масових (культурних, розважальних, соціальних, спортивних, релігійних, рекламних та інших) заходів, у яких бере участь понад 10 осіб, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування.

 Забороняється  Знам’янській автостанції  в період з 12.00 18.03.2020 року по 03.04.2020 року приймати заїзди на територію автостанції автобусів, які здійснюють перевезення пасажирів у міжміському, внутрішньо обласному і міжобласному сполученні, та реалізацію власником автостанції квитків автомобільним перевізникам, які виконують такі перевезення.

 Виробничому підрозділу «Знам’янська дирекція залізничних перевезень» регіональної філії «Одеська залізниця» АТ «Укрзалізниця» (нач. МАТВІЄНКО Володимир) виконати вимоги п.2 п/п. 6 Постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 зі змінами від 16 березня 2020 року № 215 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID -19, спричиненої коронавірусом SARS –CoV-2».

Рекомендується підприємствам, установам, організаціям забезпечити організацію позмінної роботи працівників, а за технічної можливості – також роботи в режимі реального часу через «інтернет».

Забезпечити керівництву КНП  «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради тимчасове призупинення планової госпіталізації до окремого рішення, забезпечити максимальну готовність та перепрофілювання медичного закладу для прийому та лікування інфікованих хворих у тяжких станах;  керівнику центру первинної медичної допомоги змістити акценти роботи сімейних лікарів, педіатрів по прийому громадян з ознаками респіраторних захворювань з поліклініки до відвідування  їх вдома та комунікацію через засоби зв’язку (телефони). Забезпечити щоденне подання до відділу молоді, спорту та охорони здоров’я міськвиконкому інформації про здійснення заходів щодо запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID -19, спричиненої коронавірусом SARS –CoV-2 для її узагальнення.

 Заборонити ФОП ПОСТИКА Сергій та ФОП ЦИГУЛЬСЬКИЙ Михайло, ПП «ОРБІТА» (дир. АНКУДІНОВ Олександр), які здійснюють регулярні пасажирські перевезення на міських автобусних маршрутах перевезення понад 10 пасажирів одночасно в автобусах.

Попередити керівників закладів, установ, організацій незалежно від форми власності та підпорядкування, а також інших суб'єктів підприємницької діяльності про персональну відповідальність за невиконання цього рішення згідно з чинним законодавством України.

 Знам’янському відділу поліції ГУНП у Кіровоградській області (вик. обов’язки начальника Сергій СТЕШЕНКО) вжити заходів спрямованих на виконання даного розпорядження.

 Контроль за виконанням цього розпорядження міський голова Сергій Філіпенко залишає за собою.

https://znam.gov.ua/

 

 

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges