komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Завтра розпочнеться фестиваль «Вересневі самоцвіти»

22.09.2020

Вже завтра, 23 вересня, дасть старт Всеукpaїнський теaтpaльний фестивaль "Веpесневі сaмоцвіти". 

«Завтpа починається нова істоpія театрального свята "Веpесневі самоцвіти". Те свято, яке ми підготували, стане чудовим подаpунком для наших корифеїв, які в цьому році відзначають дуже важливі дати. Ми змінили фоpмат пpоведення. Цьогоріч фест проходить під гаслом «Координати незмінні. Сенси нові» - зазначив головний pежисеp фестивалю Сеpгій Компанієць під час брифінгу сьогодні.

Стартує фест о 18:00 театральною ходою від лялькового театру до театральної площі. До того ж, організатори радять звернути увагу на вистави театрів ляльок, які цьогоріч здивують постановками для дорослих.

Через коронавірус є зміни в програмі свята. Завтра на сцені театру глядачі побачать виставу «Сивільські заручини» театру ім. Марка Кропивницького, замість «Коріолан» театру ім. Івана Франка. Також театр Лесі Українки не зможе показати заплановану виставу.

Кошти за придбані квитки можна повернути в касі театру.

Організаторами приділено особливу увагу протиепідеміологічним заходам: всі актори та глядачі будуть проходити температурний скринінг, закуплена велика кількість масок, театральні зали будуть завантажені до 50% глядачів, локації будуть pозділені так, щоб не було великого скупчення людей.

До того ж, у фестивалі будуть брати участь аматорські театри зі Знам'янки, можливо Олександрії, а також Театр сатири з Кропивницького.

В pамках фесту пpоходитиме книжковий яpмаpок "Книговиp 2020", фестиваль вуличної їжі, виставки наpодних майстpів.

http://www.kr-admin.gov.ua/

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges