komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Укрзалізниця проводить опитування пасажирів щодо формування графіку літніх перевезень

5.02.2021

Укрзалізниця вже готується до літніх пасажирських перевезень і збирає пропозиції та побажання від пасажирів. Саме з урахуванням наданих пропозицій призначатимуться поїзди в цей туристичний період. Про це розповів в.о. члена правління АТ «Укрзалізниця», директор філії «Пасажирська компанія» Олександр Перцовський на Радіо НВ. 

«Ми створили спеціальну скриньку, збираємо коментарі та пропозиції щодо маршрутів. Думаю, люди надихнулися тим, що ми зробили курортний зимовий Інтерсіті+ та назвали його «Лижний експрес», — пояснив Олександр Перцовський. Він також додав, що зараз залізничники працюють над розкладом з урахуванням пасажиропотоку попередніх періодів.

Укрзалізниця прагне максимально врахувати потреби пасажирів у процесі підготовки до літніх пікових перевезень. Усі охочі можуть надіслати свої пропозиції на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Фахівці розглянуть їх та врахують за наявності відповідних технічних можливостей.

Крім того, Олександр Перцовський розповів, що Укрзалізниця веде переговори з туристичним сектором: «Ми хочемо, щоб турагенції співпрацювали з Укрзалізницею, хочемо повернути пасажирів на залізницю, збираємо інформацію, де, у якій кількості, за якою ціновою політикою люди готові їхати».

Нагадаємо, Укрзалізниця вдосконалює формат обслуговування клієнтів, які замовляють групові пасажирські перевезення. Для цього компанія створила центр обслуговування пасажирів, який надає широкий спектр послуг.

Також раніше повідомлялося, що у 2020 році Укрзалізниця у пасажирських поїздах далекого сполучення перевезла понад 16 млн пасажирів. Найбільш популярним сполученням традиційно став маршрут Київ — Харків.

Прес-центр АТ «Укрзалізниця»

Також читайте:

ЯК ДІЯТИ, КОЛИ ВИ СТИКНУЛИСЯ З ПОМИЛКАМИ У ДОКУМЕНТАХ ОСОБИ?

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges