komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

НА КІРОВОГРАДЩИНІ ТРИВАЄ РЕОРГАНІЗАЦІЯ ЕКСТРЕНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

13.07.2021

Голова обласної ради Сергій Шульга провів виїзну робочу нараду щодо виконання рішення обласної ради про приєднання Автопідприємства санітарного транспорту до КНП «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Кіровоградській області». 

Спільно з депутатом обласної ради Юрієм Дроздом, начальником Автопідприємства санітарного транспорту Анатолієм Московцем та гендиректором Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф в області Олександром Ярошенком Сергій Шульга оглянув спецтранспорт, диспетчерські, адмінприміщення, гаражні бокси підприємств, кімнати чергування та відпочинку екстрених бригад.

- Першочергова умова під час проведення реорганізації – збереження робочих місць для усіх працівників. Загалом вона необхідна для оптимізації роботи двох підприємств, покращення рівня надання екстреної медичної допомоги населенню області та ефективного використання комунального майна, - пояснив голова обласної ради.

Сергій Шульга також порушив питання прискорення процесу передачі автомобілів швидких допомог громадам. Як зазначив Олександр Ярошенко, на сьогодні проводиться підготовка необхідної документації.

https://oblrada.kr.ua/

Також читайте: КІРОВОГРАДЩИНА ПОТРЕБУЄ 12 ВЧИТЕЛІВ

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges