komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Спорт

Знам’янські спортсмени вибороли нагороди на Чемпіонаті області з панкратіону

21.11.2018

17 листопада у м. Олександрія відбувся чемпіонат Кіровоградської області з панкратіону. Вихованці Знам'янського клубу єдиноборств "PIT-FIGHTER"  повернулися додому з нагородами. 

Спілкуємось з тренером клубу Олексієм Слуцьким: «Я радію разом з вихованцями, адже ми знову показали високий рівень підготовки і вибороли багато призових місць. Так   Роман Ткаченко (у віковій категорії 10-11 років) посів перше місце, Леван Паниєв (у віковій категорії 12-13 років) - перше місце, Микола Царуш (у віковій категорії 14-15 років)  теж перше місце. Друге місце і срібні медаль виборов у підсумку змагань  Іван Федорченко (вікова категорія 10-11 років). Андрій Олексенко, Тимофій Жабко та Микола Загорулько серед спортсменів 10-11 років стали третіми.

Для мене, як для тренера всі успіхи дітей важливі, але цього разу хочу відмітити Левана Паниєва, він у дуелі з дуже досвідченим спортсменом з м. Долинська  виборов перемогу.

Велика подяка за підтримку батькам наших вихованців. Велика подяка людині, яка вже декілька років підтримує наш клуб, наших дітей, єдиноборства та взагалі здоровий розвиток нашої України - Ігорю Матвєєву. Дякуємо за чудову організацію керівнику Олександрійського осередку - Костянтину Ліщенко та  за запрошення голові обласної федерації - Олегу Вєтрову.
"PIT-FIGHTER" - тренуйтеся з сильнішими!».

Підготувала Оксана Войчишина

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges