komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Грошi

Пенсіонери отримають нові послуги онлайн: які документи можна оформити з дому

13.05.2022

Пенсійний фонд України вирішив удосконалити та розширити свої послуги-онлайн. Щоб скористатися новими можливостями ПФУ онлайн, потрібно зареєструватися на порталі електронних послуг фонду.

Про це йдеться на урядовому порталі. На сайті ПФУ можна зареєструватись у три способи: через Дія.Підпис, кваліфікований електронний підпис (КЕП) чи засобами Інтегрованої системи електронної ідентифікації ID.GOV.UA, зокрема Bank ID.

Наразі на вебпорталі вже зареєстровано 7,3 млн користувачів, де близько 3,3 млн громадян пройшли реєстрацію через КЕП. Варто також зазначити, що за рік чисельність користувачів зросла на 908 тисяч людей.

Далі користувачам пропонується низка можливостей: перевірка відомостей про трудову діяльність - “Електронна трудова книжка”; перевірка даних від роботодавця щодо зарплати та набутого страхового стажу; перегляд сформованих електронних листків непрацездатності; заповнення “Анкети надання інформації для автоматичного призначення пенсії за віком”; отримання довідки разом із перевірочним QR-кодом; подання Анкети застрахованої особи для внесення, зміни або уточнення інформації в Реєстрі застрахованих осіб; проведення прогнозного розрахунку пенсійних виплат у майбутньому за віком через сервіс “Пенсійний калькулятор”; подання звернень, пропозицій тощо.

 Також читайте:

НА УКРАЇНСЬКИХ АЗС З'ЯВИЛОСЯ ПАЛЬНЕ З АМЕРИКИ

ОЛЕКСАНДР СЛОБОЖАН: «АСОЦІАЦІЯ МІСТ УКРАЇНИ ПРОПОНУЄ ЧОТИРИ ЗАКОНОДАВЧІ КРОКИ З ПІДТРИМКИ КОМУНАЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ»

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges