komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

СЬОГОДНІ

Грошi

З 19 травня місцева влада має право впливати на тарифи

30.05.2017

Починаючи з 19 травня цього року набула чинності постанова Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 22 березня 2017 року, у якій затверджені нові ліцензійні умови по водопостачанню, водовідведенню, та теплопостачанню.

Органи місцевого самоврядування отримують можливість самостійно впливати на тарифи, а саме, можуть затверджувати норми споживання, здійснювати контроль за якістю наданих житлово-комунальних послуг, узгоджувати планові обсяги виробництва, транспортування та реалізації послуг, погоджувати загальновиробничі норми витрат паливно-енергетичних ресурсів, узгоджувати інвестиційні програми по об’єктах водо- та теплопостачання комунальної власності, та встановлювати тарифи на житлово-комунальні послуги.

Враховуючи це, усі ліцензіати, як здійснюватимуть зазначені види діяльності, повинні протягом наступних двох місяців привести свою діяльність у відповідність до нових ліцензійних умов і зобов'язані надати відповідні документи та відомості про ліцензування видів господарської діяльності до департаменту житлово-комунального господарства облдержадміністрації до 14 липня поточного року.

Джерело http://kr-admin.gov.ua

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено

Грошi

Керівника училища підозрюють у розтраті бюджетних коштів

27.03.2024

Йдеться про  безпідставне зарахування до  навчального закладу студентів та  виплату їм стипендії.

Прокурори Кропивницької окружної прокуратури повідомили про підозру директору Центральноукраїнського вищого професійного училища за фактом розтрати чужого майна, вчинене у особливо великих розмірах (ч.5 ст.191 КК України).

Читати далі

Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges