komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

СЬОГОДНІ

Грошi

В автобусах у м. Знам’янка їздять переважно громадяни пільгових категорій

7.02.2018

У листопаді (13-19) та грудні (4, 6, 9) 2017 року працівниками управлінь та відділів міськвиконкому, за участю депутатів міської ради та представників громади були проведені обстеження перевезення пільгових категорій громадян на міських автобусних маршрутах загального користування. Отже, якою була середньоденна кількість перевезених пільговиків на міських автобусних маршрутах загального користування?

За результати таблиці, до речі яка була надана членам міськвиконкому, за період обстеження (14, 16, 17, 19 листопада та 4,6,9 грудня 2017 року) всього скористалися громадським транспортом 15 942 осіб, з них 11 726 громадяни пільгових категорій. Слід зазначити, що саме на таку кількість пільговиків буде відбуватися відшкодування коштів з бюджету міста перевізникам.

На маршрутах №2 і 5, які здійснює транспорт ФОП Постика С.М., середньоденна кількість перевезених пільгових категорій громадян становить 429,4 особи.

На маршрутах №3, які здійснює транспорт ФОП Цигулський М.В., середньоденна кількість перевезених пільгових категорій громадян становить 225,6 особи.

На маршрутах №4, 6 (А,Б,В), які здійснює транспорт приватного підприємства «Орбіта», середньоденна кількість перевезених пільгових категорій громадян становить 1020,1особи.

Наталка Хандусенко

 

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено

Грошi

Керівника училища підозрюють у розтраті бюджетних коштів

27.03.2024

Йдеться про  безпідставне зарахування до  навчального закладу студентів та  виплату їм стипендії.

Прокурори Кропивницької окружної прокуратури повідомили про підозру директору Центральноукраїнського вищого професійного училища за фактом розтрати чужого майна, вчинене у особливо великих розмірах (ч.5 ст.191 КК України).

Читати далі

Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges